Termeni si conditii

PREAMBUL

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. S.C. Barba Lata S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. S.C. Barba Lata S.R.L. nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

DATE IDENTIFICARE Barba Lata

Site-ul hangariada.ro  apartine si este intretinut de S.C. Barba Lata S.R.L. . Datele de identificare sunt:  

SC Barba Lata SRL
Adresa: Iasi, Str. Canta, Nr.11,
Bl. 454, Sc. B, Ap.1
CUI: 40598192
Registrul Comertului: J22/734/07.02.2019

Adresa noastra de email este: contact@barbalataevents.ro

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului hangariada.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Barba LataS.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Folosirea fara acordul S.C. Barba Lata S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legii. In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Datele personale solicitate de S.C. Barba Lata S.R.L.  pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care au fost solicitate clientului. Informatiile obtinute de la client nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite clientului confirmarea comenzilor.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre  S.C. Barba Lata S.R.L  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compe tenta instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul hangariada.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

S.C. Barba Lata S.R.L  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspunde pentru bug-urile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Termenii si conditiile generale de vanzare, ca si preturile sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Termenii si conditiile prezente pot fi oricind modificate fara preaviz.